Skip to content

Fysieke vaardigheden voor beveiligers

Training

Fysieke vaardigheden voor beveiligers

Fysieke agressiehantering en mentale weerbaarheid

Iedere beveiliger krijgt ermee te maken: personen die jou of iemand anders bedreigen en fysiek aanvallen. Dat zijn heftige situaties, met soms zelfs gewonden als gevolg. Wat doe je als iemand begint te schoppen, duwen of slaan? In de training Fysieke vaardigheden voor beveiligers leer hoe je het gedrag van anderen op voorhand beter interpreteert en hoe je professioneel én doelgericht omgaat met fysieke agressie waarbij je eigen veiligheid altijd prioriteit nummer 1 zal zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Personen die jou of andere mensen fysiek aanvallen, doen dat zelden vanuit het niets. Vaak geven ze verbale en non-verbale signalen die je van tevoren kunt oppikken. In deze training leer je samen met andere deelnemers die signalen te herkennen. Ook leer je hoe je inspeelt op die signalen, zodat je de situatie kunt de-escaleren en daarmee fysieke aanvallen voorkomt.

Jezelf verdedigen en beschermen

Soms is het te laat om fysieke agressie te voorkomen. Dus wat doe je als iemand slaan of trappen als dé oplossing ziet? In de training Fysieke vaardigheden voor beveiligers ontdek je hoe je jezelf en anderen kunt verdedigen en beschermen in zo’n situatie. Je leert op een veilige manier mensen te controleren en fixeren, volgens de wettelijke regels en het agressieprotocol van jouw werkgever.

Details training
Trainingsduur: ?
Doelgroep: ?

Wil je meer informatie over de training Fysieke vaardigheden voor beveiligers? Of wil je advies over welke training het beste bij jouw team past? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op

Brochure aanvragen
Vragen of meer informatie?

Neem contact op ons

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?