Skip to content

Online trainingen

Online trainingen

Omgaan met verbale agressie en grensoverschrijdend gedrag

leer via e-learning omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag ter voorbereiding op een praktijktraining

Reanimatie en AED volwassen

Leer reanimeren en een AED te bedienen volgens de NRR-richtlijnen. Deze module is ter voorbereiding op een praktijktraining waar je de vaardigheden leert toe te passen

BHV

In deze module leer je de theorie die van belang is bij de bedrijfshulpverlening. De module is aangevuld met theorie kleine letsels. De module is ter voorbereiding op een praktijktraining waar je de vaardigheden leert toe te passen.

Brandinstructie, alarmeren en ontruimen

Ontdek wat van belang is bij brand, alarmeren en ontruimen bij calamiteiten. De module is ter voorbereiding op een praktijktraining waar je de vaardigheden leert toe te passen

Persoonlijke ontwikkeling met E-learning

We vinden persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Leren, groeien en ontwikkelen. Met ons digitale leerportaal laten wij onze cursisten slimmer leren. In ons digitale leerportaal beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan trainingen die jij online kunt volgen. 

Kies zelf wat je wil leren en wanneer en werk aan jouw persoonlijke groei. Jij weet tenslotte het allerbeste wat jij nodig hebt en wij helpen jou bij de training die jij kiest.

Alle onze trainingen beschikken over een bibliotheekfunctie. Ook wanneer jij een training hebt gevolgd blijft deze beschikbaar voor jou. Hierdoor kan jij als cursist na het volgen van een training altijd en overal via de zoekfunctie razendsnel relevante leerstof terugvinden.

Wil jij meer weten over ons aanbod online trainingen? Neem dan contact met ons op via info@bureaubeveiliging.nl