Skip to content

Objectbeveiliging

Beveilig jouw pand én de mensen die er komen

In alle gebouwen waar groepen mensen samenkomen, kunnen onveilige situaties ontstaan. Denk aan winkels, zorginstellingen, kantoorgebouwen en overheidsinstellingen. Vanzelfsprekend wil je onveilige situaties voorkomen. Op ieder uur van de dag. Met Objectbeveiliging van Bureau Beveiliging dragen professionele en ervaren beveiligers bij aan een continu risicovrije omgeving.

Objectbeveiliging: 24/7 of op afgesproken tijden

Met Objectbeveiliging van Bureau Beveiliging zetten we professionals in die jouw pand beveiligen. Zowel binnen als buiten, indien nodig. Zij monitoren de veiligheid binnen jouw organisatie en beperken interne en externe risico’s. Dat kan 24/7 of alleen op afgesproken tijden. Bijvoorbeeld met een controleronde na sluitingstijd. Net waar je behoefte aan hebt.

Professionele objectbeveiligers

Al onze objectbeveiligers zijn bedreven in hun werk. Ze kunnen jouw gasten, bezoekers en werknemers vriendelijk ontvangen als eerste aanspreekpunt van jouw organisatie. Bovendien zijn we getraind in de-escalatie en beschikken ze over alle fysieke vaardigheden om ongewenst of zelfs agressief gedrag vakkundig te stoppen.

Hoe werkt objectbeveiliging?

We maken graag eerst kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek. Daarin bespreken we jouw behoeften en wensen. Vervolgens stellen wij een opdrachtbeschrijving op en zoeken daar een of meerdere geschikte beveiliger(s) bij.

Ben je nieuwsgierig naar deze dienst? En zoek je een professionele beveiligingspartner die met jou meedenkt? We maken graag kennis met je, geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op!