Skip to content

Over ons

Dit is Bureau Beveiliging

Bureau Beveiliging is dé expert in beveiliging en veiligheid. Als betrokken partner denken wij graag mee over diverse vraagstukken. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij een breed scala aan diensten aan. We zijn landelijk actief wanneer het gaat om zorgbeveiliging, objectbeveiliging en complexbeveiliging. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht als u opzoek bent naar praktijkgerichte trainingen op het gebied van awareness en sociale veiligheid.

Een man, een man. Een woord, een woord

Wij zijn gek op ons vak. Dat merk je direct wanneer je contact met ons hebt. Al onze teamleden hebben jarenlange operationele ervaring. Dus we weten hoe het is om als beveiliger bij verschillende opdrachten aan de slag te gaan. En we hebben zelf ervaren dat je als werkgever of leidinggevende moet kunnen vertrouwen op goede, professionele en betrouwbare beveiligers. Daarom hanteren we tijdens jouw opdracht dezelfde regel als tijdens iedere beveiligingsklus in het veld: afspraken zijn heilig. Of zoals wij zeggen: ‘Een man, een man. Een woord, een woord’. Alleen zo kun je op elkaar bouwen.

Van beveiligers, voor beveiligers

Beveiligingswerk draait om mensen. Om tot de beste matches tussen kandidaten en werkgevers te komen, kijken we daarom liever naar de mens achter een CV. En om de beste trainingen te verzorgen, leveren we altijd maatwerk. Volledig afgestemd op jouw medewerkers. Dat is Bureau Beveiliging. Van beveiligers, voor beveiligers!

Wanneer u kiest voor Bureau Beveiliging kunt u rekenen op professionele, flexibele en integere beveiligers, trainers en adviseurs.  

Het team

Maak kennis met Bureau Beveiliging

Oprichter & Mede-eigenaar

Oprichter & Mede-eigenaar

Commercieel manager, trainer & acteur

Trainer fysieke weerbaarheidstrainingen

Trainer & Juriste

Trainer & coach

Trainer & Coach

Onze partners