Skip to content

Zorgbeveiliging

Voor een veilige zorgomgeving

Het creëren en behouden van een veilige werk- en leefomgeving is essentieel in de Zorg. Een zorginstelling moet een vertrouwde omgeving zijn waarin patiënten kunnen leven en herstellen. En waarin zorgmedewerkers zich kunnen concentreren op het verlenen van de beste zorg. Met Zorgbeveiliging van Bureau Beveiliging beschik je over professionele zorgbeveiligers die optreden wanneer nodig is én mogen ondersteunen in zorgtaken.

Preventief signaal

Al onze zorgbeveiligers hebben de nodige werk- én levenservaring in huis. Hun aanwezigheid in een zorginstelling geeft vaak al een preventief signaal af. Moeten ze toch optreden? Dan doen ze dat op een getrainde en professionele manier, dankzij diverse de-escalatietechnieken en effectieve fysieke vaardigheden.

Ondersteuning bij zorgtaken

Een zorgbeveiliger kan ook het werk van zorgprofessionals verlichten. Ze zijn namelijk getraind in het verrichten van ondersteunende zorgtaken, waaronder het op humane wijze begeleiden van cliënten en patiënten. Op die manier hebben jouw zorgprofessionals altijd extra man- of vrouwkracht in de buurt.

Zorgbeveiliging op allerlei manieren

Zorgbeveiliging van Bureau Beveiliging kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

  • Op ad-hoc basis bij calamiteiten
  • Permanente aanwezigheid
  • Flexibele medewerkers voor jouw organisatie
  • Alleen tijdens de aanwezigheid van zorgprofessionals

Heb je behoefte aan een andere manier van zorgbeveiliging? Ook prima! We stellen onze taken en verantwoordelijkheden graag in overleg met je vast.

Inmiddels ondersteunen wij de afdeling beveiliging en receptie van diverse zorginstellingen. Ook zorgen wij voor beveiliging en ondersteuning van de Spoedeisende Hulp op hectische dagen zoals de jaarwisseling, Koningsdag en grote evenementen.

Ben je nieuwsgierig naar deze dienst? En zoek je een professionele beveiligingspartner die met jou meedenkt? We maken graag kennis met je, geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op!

Heb je behoefte aan een andere manier van zorgbeveiliging? Ook prima! We stellen onze taken en verantwoordelijkheden graag in overleg met je vast. Bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg en het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond ondersteunen wij inmiddels de afdeling beveiliging en receptie al op diverse wijzen.