Skip to content

Omgaan met verbale agressie en mentale weerbaarheid

Training

Omgaan met verbale agressie en mentale weerbaarheid

Verbale agressie hantering en mentale weerbaarheid

Schreeuwen, intimidaties en bedreigingen; helaas heb je in jouw werk regelmatig te maken met verbaal agressieve personen en grensoverschrijdend gedrag. Dat kan al snel onveilig voelen, voor jou én voor andere mensen. Hoe zorg je ervoor dat je controle krijgt over zo’n situatie? In de training Omgaan met verbale agressie en grensoverschrijdend gedrag leer je op een professionele manier voor jezelf op te komen én hoe je een situatie met verbaal agressieve personen succesvol de-escaleert.

Vormen van agressie herkennen

In deze training ontdek je samen met andere deelnemers de verschillende vormen van agressie en grensoverschrijdend gedrag. Je leert ze te herkennen, waardoor je op tijd begrijpt met wat voor agressie je te maken hebt. Ook maak je kennis met diverse manieren om de verschillende vormen van agressie zo efficiënt mogelijk te stoppen.

Mentale weerbaarheid

Jouw eigen gedrag speelt een grote rol in het omgaan met een verbaal agressief persoon. Meegaan in die agressie, is vanzelfsprekend geen goed idee. Het is daarom belangrijk dat je je bewust bent van je eigen handelen en dat je zelfvertrouwen overeind blijft. In de training besteden we veel aandacht aan het versterken van jouw mentale weerbaarheid. Je leert op een professionele manier jouw grenzen te stellen en te bewaken, en hoe je in een situatie voor jezelf op komt.

Details training
Trainingsduur: ?
Doelgroep: ?

Wil je meer informatie over de training: Omgaan met grensoverschrijdend gedrag? Of wil je advies over welke training het beste bij jouw team past? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Brochure aanvragen
Vragen of meer informatie?

Neem contact op ons

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?