Skip to content

Complexbeveiliging

De beveiliging van een complex kent veel uitdagingen omdat je verantwoordelijk bent voor het bewaken van de veiligheid binnen een justitiële inrichting. Met onze jarenlange werkervaring binnen deze sector zorgen wij voor de juiste ondersteuning. Ontdek hoe we dat doen.

Wat kan je verstaan onder een complex?

Als complexbeveiliger kan je worden ingezet binnen één van de vele complexen die Nederland kent. Binnen deze complexen worden vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen uitgevoerd. Een complexbeveiliger zorgt samen met het team van beveiligers voor de veiligheid van iedereen die zich in dit complex bevindt.

  • Gevangenissen
  • Huizen van bewaring
  • Detentiecentra
  • Jeugdinrichtingen
  • Forensisch psychiatrische centra

Werkzaamheden complexbeveiliger

Toezicht houden en de veiligheid bewaken. Kortgezegd zijn dat de belangrijkste taken die voor je zijn weggelegd als complexbeveiliger. Via camera’s overzie je het hele complex, zowel van binnen als buiten. Bezoekerszalen, algemene ruimtes en afdelingen van gedetineerden: jij bewaakt de veiligheid en grijpt in als dat nodig is. Belangrijke taken van de complexbeveiliger zijn het controleren van in- en uitgaande goederen, het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles en het ontvangen en registreren van bezoekers. Je informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften.

Ben je nieuwsgierig naar deze dienst? En zoek je een professionele beveiligingspartner die met jou meedenkt? We maken graag kennis met je, geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op!