Skip to content

Mystery Guest

Toets jouw beveiligingsmaatregelen

Je weet pas zeker of jouw beveiligingsmaatregelen écht werken als zich een verdachte of risicovolle situatie voordoet. Maar dan ben je eigenlijk al te laat. Met een mystery guest van Bureau Beveiliging test je de status van jouw beveiligingsmaatregelen en de handelswijze van je beveiligers op het gebied van hospitality. Zo weet je op tijd waar je nog moet aanscherpen!

De meerwaarde van een mystery guest

Een mystery guest test jouw beveiligingsmaatregelen en beveiligers volledig anoniem en op onaangekondigde tijden. Zo weet jouw personeel nooit wie de mystery guest is en blijft hun handelen spontaan. Al onze mystery guests hebben een achtergrond in de recherche en/of de beveiligingsbranche. Zij weten dus aan welke standaarden beveiliging moet voldoen. Ze geven eerlijke en goed onderbouwde feedback vanuit hun kennis en professionaliteit.

Scenario bepalen en uitkomsten bespreken

Voordat een mystery guest langskomt, bespreken we samen jouw doelen. Daar creëren we een scenario omheen. Dat kan van alles zijn. Denk aan een situatie met een agressieve klant of juist een verward persoon. Een van onze mystery guests voert dat scenario vervolgens uit. Na het bezoek van de mystery guest bespreken we samen de uitkomsten. Met die inzichten kun je jouw beveiligingsmaatregelen aanscherpen, maar bijvoorbeeld ook je gastvrijheidsniveau verbeteren.

Ben je nieuwsgierig naar deze dienst? En zoek je een professionele beveiligingspartner die met jou meedenkt? We maken graag kennis met je, geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op!