Skip to content

Awareness-training

Training

Awareness-training

Observeer, identificeer en reageer

Een belangrijke factor in een veilige werkomgeving is menselijk gedrag. Daarom is het cruciaal dat je je altijd bewust bent van je omgeving. Hoe eerder je onwenselijk gedrag kunt signaleren of zelfs voorspellen, hoe sneller je kunt handelen om de veiligheid te bewaren. In de driedaagse Awareness-training: Anders waarnemen leren onze beveiligingsexperts jou de kunst van het ‘anders waarnemen’. Je duikt in diverse methodes om menselijk gedrag te voorspellen en leert hoe je met fysieke technieken jezelf optimaal beschermt in risicovolle situaties.

Risicovol gedrag voorspellen en herkennen

Of iemand nu vrolijk, boos, zenuwachtig of angstig is: ieder mens geeft verbale en non-verbale signalen. Die signalen vertellen je veel over wat iemand denkt of van plan is. In deze training leer je die signalen te observeren en identificeren aan de hand van verschillende gedrags-, psychologische en observatietechnieken. Een voorbeeld is social questioning, waarbij je informatie inwint door op een vriendelijke manier het gesprek aan te gaan met een persoon die afwijkend gedrag vertoont. Dankzij deze technieken kun je niet-wenselijk, crimineel en risicovol gedrag voorspellen, herkennen en op tijd ingrijpen.

Operationeel experts leren je de kneepjes van het vak

De trainers van de Awareness-training: Anders waarnemen brengen deze observatietechnieken al jaren in de praktijk. Deze operationeel experts hebben hun strepen verdiend als operator bij diverse specialistische eenheden binnen politie en justitie. Kortom, de beste mensen om jou alles te leren over effectief observeren, identificeren en reageren.

Details training
Trainingsduur: De Awareness-training bestaat uit 3 verschillende delen plus een jaarlijkse opfrisdag. Alle delen vullen elkaar naadloos aan en vormen samen een complete training. Ieder deel is echter ook los te volgen.

Doelgroep: Professionals die menselijk gedrag moeten kunnen voorspellen en identificeren in belang van een veilige werkomgeving

Wil je meer informatie over de Awareness-training: Anders waarnemen? Of wil je advies over welke training het beste bij jouw team past? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op

Brochure aanvragen
Vragen of meer informatie?

Neem contact op ons

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?