Skip to content

Team

Milou

Over Milou

Mijn naam is Milou. Jurist en instructeur beroepsvaardigheden bij Jusititie waar ik o.a mensen opleid en onderhoud in hun RTGB-vaardigheden. Een unieke combinatie die tevens de basis is voor mijn eigen bedrijf Hagen Legal & Training. Mensen trainen en verschillende handvaten geven waardoor ze nog beter en zelfverzekerder worden in hun werk is ontzettend leuk om te doen!

Na mijn rechtenstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen wou ik uit de “boeken” en praktijkervaring op doen binnen een executieve functie binnen Politie of Justitie. In mijn functie bij Justitie heb ik eveneens bij verschillende overheidsorganisaties zoals Politie en KMAR in de keuken mogen kijken en werkervaring opgedaan. 

In mijn huidige functie van instructeur geef ik verschillende trainingen, waaronder ook Awareness. Menselijk gedrag en profiling, een onderwerp waarvan mijn voorliefde tijdens mijn studie is ontstaan en ik uiteindelijk ook op dit onderwerp ben afgestudeerd. Binnen Bureau Beveiliging zal ik mij dan ook zeker bezighouden met menselijk gedrag: awareness, agressie- en communicatietraining en juridische ondersteuning.

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?