Skip to content

Langdurige samenwerking met het Maxima Medisch Centrum

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Bureau Beveiliging en het Máxima Medisch Centrum is deze samenwerking officieel een feit. In 2023 werd er al een trainingsovereenkomst afgesloten t.b.v. de afdelingen beveiliging en receptie. Nu gaat Bureau Beveiliging organisatie breed alle trainingen m.b.t. omgaan met agressie (OMEA) verzorgen.

De komende jaren gaan de (co-)trainers van Bureau Beveiliging zich inzetten om alle medewerkers van het Máxima Medisch Centrum professioneel en effectief te leren omgaan met agressie. Het gaat om reguliere OMEA-trainingen en de specialistische trainingen omtrent ongewenst gedrag dat voortkomt uit psychiatrische problematiek. Het team van trainers van Bureau Beveiliging wordt gevormd door operationele experts. Door de achtergrond en werkervaring van de trainers kennen zij de problematiek als geen ander. Zij weten wat er speelt op de verschillende afdelingen en zijn daarom in staat op maat gemaakte trainingen te verzorgen, maatwerktrainingen.

Alleen al afgelopen jaar hebben zij ruim 2000 zorgmedewerkers succesvol getraind in het leren omgaan met agressie. Unaniem waren alle deelnemers uitermate enthousiast over de werkwijze van de trainers van Bureau Beveiliging en hoe de trainingen zijn samengesteld. Praktische tips en tools die aangereikt worden in de training welke vaak meteen toepasbaar zijn, blijken een sterk onderdeel van het geheel. Nu mogen ook alle medewerkers van het Máxima Medisch Centrum zich in gaan schrijven voor deze trainingen en daar zijn wij enorm trots op!

 

Deel dit bericht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?