Skip to content

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag voor medewerkers en organisaties

Training

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag voor medewerkers en organisaties

Omgaan met ongewenst gedrag binnen organisaties

Jouw werkomgeving hoort veilig te voelen. Daar is geen plek voor rare opmerkingen, pesterijen of ongewenste aanrakingen. Maar wat doe je als dat toch gebeurt? Bijvoorbeeld door een klant, een bezoeker of zelfs een collega? In de training Omgaan met grensoverschrijdend gedrag leer je grensoverschrijdend gedrag te herkennen en op een professionele manier voor jezelf op te komen om dat gedrag vroegtijdig te stoppen.

Grensoverschrijdend gedrag herkennen

Grensoverschrijdend gedrag betekent voor iedereen wat anders. Wat de een prima vindt, kan voor de ander niet oké voelen. Soms gaat het om overduidelijk niet wenselijk gedrag, maar vaak genoeg zijn het subtiele opmerkingen of handelingen die onveilig kunnen voelen. Over het algemeen verstaan we onder grensoverschrijdend gedrag: discriminatie, agressie, seksuele intimidatie en pesten. In deze training leer je de verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag vroegtijdig te signaleren.

Details training
Trainingsduur: Maatwerk
Doelgroep: Iedereen die tijdens zijn en/of haar werk te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag, van klanten, patiënten, bezoekers of collega’s

Wil je meer informatie over de training: Omgaan met grensoverschrijdend gedrag voor medewerkers en organisaties? Of wil je advies over welke training het beste bij jouw team past? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Brochure aanvragen
Vragen of meer informatie?

Neem contact op ons

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?