Skip to content

Bureau Beveiliging officieel samenwerkingspartner ETZ

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is Bureau Beveiliging officieel dé samenwerkingspartner van het Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis (ETZ). Dit heugelijke feit heeft begin van dit jaar plaatsgevonden en daar zijn wij echt enorm trots op!

We mogen ook gerust benoemen dat er al jarenlang sprake is van een hele speciale band tussen het ETZ en Bureau Beveiliging. Directeur en medeoprichter van Bureau Beveiliging Maikel Maas was sinds 2019 al verbonden aan het ETZ in de functie van Teamleider beveiliging bij het ETZ. Hij heeft daar zijn operationele kennis en achtergrond ingezet voor de professionalisering van de ETZ-bedrijfsbeveiliging. Enkele jaren later is Maikel het ETZ Leerhuis gaan ondersteunen vanuit de functie opleidingsadviseur. Het Elisabeth- Twee Steden Ziekenhuis was ook het eerste ziekenhuis waar alle zorgbeveiligers destijds succesvol het Awareness trainingsprogramma hebben doorlopen. Dit Awareness programma wordt nu landelijk gezien als dé meest succesvolle praktijkgerichte training voor beveiligingspersoneel werkzaam in de zorg.

Het ETZ is een van de grootste topklinische ziekenhuizen van Nederland met zo’n 6500 medewerkers werkzaam op locaties in Tilburg en Waalwijk. Wij kijken dus ook enorm uit naar het verder uitbouwen van deze mooie onderlinge samenwerking met de grootste werkgever van Tilburg en omstreken.

Deel dit bericht

Top vacature

Wil jij bijdragen aan de veiligheid van duizenden vluchtelingen? Zorg jij ervoor dat zij zich veilig voelen?